Χούφτα – Σπάτουλα Ζαχαροπλαστικής
Διαστάσεις :
- No 1 : 13.5 x 9.5cm
- No 2 : 15.5 x 10.5cm
- No 3 : 19 x 12.5cm





















Σε απόθεμα
Χούφτα – Σπάτουλα Ζαχαροπλαστικής
Διαστάσεις :
1.00 € – 1.50 €
Χούφτα – Σπάτουλα Ζαχαροπλαστικής
Διαστάσεις :
| Μέγεθος | No 1, No 2, No 3 |
|---|

Διαστάσεις : Νο 16,18,20,22,24,26,28,30,32,34,36,38,40,42,44 (και βάθος 7cm).
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Τοποθετείστε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας σας, ψήστε τα κρεατικά τα λαχανικά η τα ψάρια σας χωρίς λάδι, γιατί χάρη στην πέτρινη επιφάνεια δεν χαράζει και δεν κολλάει. Επίσης διατηρεί τις βιταμίνες στα τρόφιμα και καθαρίζετε εύκολα.

Διαχρονικής αξίας κατσαρόλες υγραερίου από αλουμίνιο ελληνικής κατασκευής σε όλες τις διαστάσεις κατασκευασμένες για γρήγορο και νόστιμο μαγείρεμα. Για οικιακή και επαγγελματική χρήση ενισχυμένες.
Μεγέθη:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,
Πρέπει να πλένονται μετά την χρήση σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Να μην αποθηκέυονται τρόφιμα περισσότερο μιας μέρας γιατί υπάρχει κίνδυνος οξείδωσης και καταστροφής του σκεύους .
Να μην πλένονται στο πλυντήριο χωρίς το κατάλληλο απορρυπαντικό για αλουμίνιο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Διαχρονικής αξίας μαγειρικό σκεύος, ελληνικής κατασκευής, αρίστης ποιότητας. Τηγάνι απαραίτητο για επαγγελματική η οικιακή χρήση. Με σιδερένια λαβή, για τέλειο σοτάρισμα η τηγάνισμα. Ενδείκνυται για χρήση γκαζιού, φυσικού αερίου ακόμα και για τζάκι η σόμπα.
Διαστάσεις :

Καλάθι Φριτέζας Inox Επαγγ/κο
Πλήρη γκάμα μεγεθών σε καλάθια φριτέζας στο κατάστημα μας. Καλάθια Inox με 2 χεράκια για επαγγελματική χρήση αξεπέραστης αντοχής και πολύ εύκολα στο καθάρισμα. Για τους επαγγελματίες που θέλουν ποιότητα και ευκολία στη κουζίνα τους.
