Τρόποι Πληρωμής

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.kati-oikisimo.gr, είναι οι παρακάτω:

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Με αυτή τη μέθοδο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Για δική σας διευκόλυνση χρησιμοποιείστε το E-BANKING σας εφόσον διαθέτετε, για να αποφύγετε τη ταλαιπωρία της φυσικής σας παρουσίας στη τράπεζα που επιθυμείτε.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και να μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας στο info@kati-oikisimo.gr ή τηλεφωνικώς ώστε να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις στην παραλαβή των προϊόντων.
Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Δικαιούχος: ΚΑΛΛΙΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
IBAN:     GR1902602930000370200373712

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ
ΔικαιούχοςΚΑΛΛΙΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
IBAN:      GR5201103980000039800374785

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
ΔικαιούχοςΚΑΛΛΙΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
IBAN:     GR0801401650165002002005300

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔικαιούχοςΚΑΛΛΙΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
IBAN:     GR5001721520005152102771306

*** Προσοχή ****

Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε, ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας ή ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω e-mail.
Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή email στο info@kati-oikisimo.gr και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο έγινε η κατάθεση.

*** Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων ( ALPHA BANK, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ), θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή. ***


2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της στο χώρο σας στον συνεργαζόμενο Courier.
Η εξόφληση μέσω αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 3€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η παράδοση γίνετε με τις συνεργαζόμενες εταιρίες Courier ( ΕΛΤΑ, ACS κ.λ.π ). Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνετε με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ πανελλαδικής εμβέλειας, που συνεργάζεται το κατάστημά μας. Σε αυτή την περίπτωση δεν υποστηρίζετε η πληρωμή με αντικαταβολή.

Ενδέχεται να προκύψουν εξτρά χρεώσεις μεταφορικών σε περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε έχει μεγάλο όγκο ή βάρος και χρειαστεί μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο μεταφορών), για να σας παραδοθεί. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσει ο υπεύθυνος του καταστήματος πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.


3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής εφαρμόζεται μόνο αν επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής το ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.
Σε αυτή τη περίπτωση το προϊόν δεσμεύεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραδίδεται σε εσάς είτε με υπάλληλο της εταιρείας (εντός περιοχής ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ) είτε μετά την φυσική σας παρουσία στο κατάστημα μας και την εξόφληση – πληρωμή του εκεί.
Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε και με ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ – ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, μέσω POS SYSTEM.


4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΚΑΤΙ ΟΙΚΗΣΙΜΟ