Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε 2-7 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 15:00 ) με εταιρεία ταχυμεταφορών (COURIER) ή με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ εφόσον πρόκειται για ογκώδη ή βαριά προϊόντα.
Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1.COURIER
Παραγγελίες προς όλη την Ελλάδα, παραδίδονται στο χώρο σας, μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών COURIER με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 80€) ή με χρέωση 5 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Για παραγγελίες με την μέθοδο πληρωμής ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€ (με ΦΠΑ). Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από τις αποθήκες μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωση σας.

2.ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Η εταιρία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προϊόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ

Σε αυτή τη περίπτωση το προϊόν παραδίδεται σε εσάς  με υπάλληλο της εταιρείας (εντός περιοχής ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ) και ώρες λειτουργίας καταστήματος χωρίς καμία επιβάρυνση.

Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

4.ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Μόλις η παραγγελία σας ετοιμαστεί από εμάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email ή τηλεφωνική επικοινωνία για την παραλαβή της από το κατάστημα μας.

5. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – EXPRESS

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας επείγει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Εμείς θα ελέγξουμε την διαθεσιμότητα του προϊόντος και θα βάλουμε την παραγγελία σας σε προτεραιότητα για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΤΙ ΟΙΚΗΣΙΜΟ