ΕΙΔΗ BAR
Knock Box Συρταριέρα Υπολειμμάτων Καφέ Inox
Διαστάσεις :
- Μήκος : 35 cm
- Πλάτος : 25 cm
- Ύψος : 9 cm
- Υλικό : Inox







Μπρίκι Inox Υγραερίου Με Καπάκι
1 × 7.90 €
Σαλατιέρα Sahara Πορσελάνης 23cm
2 × 12.90 €
Φόρμα Παγωτού Ανοξείδωτη Παραλληλόγραμμη 25x9x5cm
2 × 20.00 €
Κόφτης Σκόρδου Culinaria
1 × 6.00 €
Γαλατιέρα Inox 500ml (S/S 304)
1 × 10.80 €
Μαντεμένια Πλάκα Ψησίματος 45.5x23x1.5hcm
1 × 30.00 € Υποσύνολο: 120.50 €














Σε απόθεμα
Διαστάσεις :
60.80 €
Σε απόθεμα
Διαστάσεις :

Διαχρονικής αξίας κατσαρόλες υγραερίου από αλουμίνιο ελληνικής κατασκευής σε όλες τις διαστάσεις κατασκευασμένες για γρήγορο και νόστιμο μαγείρεμα. Για οικιακή και επαγγελματική χρήση ενισχυμένες.
Μεγέθη:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,
Πρέπει να πλένονται μετά την χρήση σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Να μην αποθηκέυονται τρόφιμα περισσότερο μιας μέρας γιατί υπάρχει κίνδυνος οξείδωσης και καταστροφής του σκεύους .
Να μην πλένονται στο πλυντήριο χωρίς το κατάλληλο απορρυπαντικό για αλουμίνιο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ανοξείδωτο τσέρκι 2 θέσεων σε πολλές διαστάσεις για την παρασκευή γλυκισμάτων και προϊόντων αρτοποιίας. Υψηλής αντοχής, κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση.
Διαστάσεις

Ο διαιρέτης τούρτας είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τον ακριβή διαχωρισμό τούρτας σε 10 ίσα τεμάχια. Κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό, προσφέρει ευκολία στη χρήση και ακρίβεια στο κόψιμο.

Διαχρονικής αξίας μαγειρικό σκεύος, ελληνικής κατασκευής, αρίστης ποιότητας. Τηγάνι απαραίτητο για επαγγελματική η οικιακή χρήση. Με σιδερένια λαβή, για τέλειο σοτάρισμα η τηγάνισμα. Ενδείκνυται για χρήση γκαζιού, φυσικού αερίου ακόμα και για τζάκι η σόμπα.
Διαστάσεις :
Ανοξείδωτη φόρμα παγωτού σε παραλληλόγραμμο σχήμα 25 x 9 x 5 cm. Ιδανική για τούρτα παγωτό, κορμό και γλυκά ζαχαροπλαστικής. Κατάλληλη για επαγγελματική και οικιακή χρήση.