Είστε ήδη πελάτης ?
Δεν έχετε εγγραφή ?
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Σε απόθεμα
Λαβίδα πάγου ανοξείδωτη , ιδανική για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Μήκος: 16cm
1.30 €
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.
Θέλετε κάτι λιτό και ξεχωριστό για μαγείρεμα ή σερβίρισμα? Γιουβετσάκι πήλινο ατομικό σε δυο μεγέθη. Φτιάξτε νόστιμες ποικιλίες και αφού τις ψήσετε (στη κουζίνα, στο τζάκι ή στη στόφα σας ) σερβίρετε απ’ ευθείας στο τραπέζι. Έτσι γλιτώνετε από τον καθαρισμό πολλών σκευών (κατσαρόλα τηγάνι πιάτο ) αφού με ένα μόνο σκεύος μαγειρεύετε και σερβίρετε. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων . Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση. Πωλούνται και ξεχωριστά (καπάκι , γιουβέτσι)
Μεγέθη:
Βάθος: 5,5cm
Για καπάκι 13cm ή 15cm πατήστε ΕΔΩ
Ανοξείδωτο τσέρκι 2 θέσεων σε πολλές διαστάσεις για την παρασκευή γλυκισμάτων και προϊόντων αρτοποιίας. Υψηλής αντοχής, κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση.
Διαστάσεις
Κουτάλα Ξύλινη
Διαχρονικής αξίας κατσαρολάκι γάλακτος υγραερίου από αλουμίνιο ελληνικής κατασκευής .
Νούμερα:
Τοποθετείστε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας σας, ψήστε τα κρεατικά τα λαχανικά η τα ψάρια σας χωρίς λάδι, γιατί χάρη στην πέτρινη επιφάνεια δεν χαράζει και δεν κολλάει. Επίσης διατηρεί τις βιταμίνες στα τρόφιμα και καθαρίζετε εύκολα.
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.