ΛΑΒΙΔΕΣ
Λαβίδα Πάστας 20cm Inox
- Μήκος: 20cm





















Σε απόθεμα
1.40 €
Σε απόθεμα
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Μια διαχρονική αξία στην κουζίνα σας με φόρμες αλουμινίου ελληνικής κατασκευής για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο κατάλληλες και για επαγγελματική χρίση.
Νούμερα:

Ανοξείδωτη στρογγυλή σχάρα με ποδαράκια 2,5cm. Ιδανική για ταψιά και ψήσιμο, κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα.

Θέλετε κάτι λιτό και ξεχωριστό για μαγείρεμα ή σερβίρισμα? Γιουβετσάκι πήλινο ατομικό σε δυο μεγέθη. Φτιάξτε νόστιμες ποικιλίες και αφού τις ψήσετε (στη κουζίνα, στο τζάκι ή στη στόφα σας ) σερβίρετε απ’ ευθείας στο τραπέζι. Έτσι γλιτώνετε από τον καθαρισμό πολλών σκευών (κατσαρόλα τηγάνι πιάτο ) αφού με ένα μόνο σκεύος μαγειρεύετε και σερβίρετε. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων . Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση. Πωλούνται και ξεχωριστά (καπάκι , γιουβέτσι)
Μεγέθη:
Βάθος: 5,5cm
Για καπάκι 13cm ή 15cm πατήστε ΕΔΩ

Καλάθι Φριτέζας Inox Επαγγ/κο
Πλήρη γκάμα μεγεθών σε καλάθια φριτέζας στο κατάστημα μας. Καλάθια Inox με 2 χεράκια για επαγγελματική χρήση αξεπέραστης αντοχής και πολύ εύκολα στο καθάρισμα. Για τους επαγγελματίες που θέλουν ποιότητα και ευκολία στη κουζίνα τους.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.