Καρυδοσπάστης Χούφτα
Κωδικός προϊόντος: 79132
Κατηγορίες: Ανοιχτήρια, Κουζίνα, Οικιακά Είδη, Εργαλεία Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστική, Εργαλεία - Οργάνωση, Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Εργαλεία Ζαχαροπλαστικής, Εργαλεία





















Σε απόθεμα
Καρυδοσπάστης Χούφτα
4.80 €
Σε απόθεμα
Καρυδοσπάστης Χούφτα

Ανοξείδωτο τσέρκι 2 θέσεων σε πολλές διαστάσεις για την παρασκευή γλυκισμάτων και προϊόντων αρτοποιίας. Υψηλής αντοχής, κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση.
Διαστάσεις
Για αυτούς που θέλουν ιταλικό design στην κουζίνα τους.
Μαγειρικά σκεύη, σχεδιασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές για κάθε τύπο κουζίνας.
Ταψί inox 18 /10 με ειδική αντικολλητική επίστρωση
Τετράγωνο: 32x32x7, 36x36x7
Τοποθετείστε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας σας, ψήστε τα κρεατικά τα λαχανικά η τα ψάρια σας χωρίς λάδι, γιατί χάρη στην πέτρινη επιφάνεια δεν χαράζει και δεν κολλάει. Επίσης διατηρεί τις βιταμίνες στα τρόφιμα και καθαρίζετε εύκολα.

Διαχρονικής αξίας μαγειρικό σκεύος, ελληνικής κατασκευής, αρίστης ποιότητας. Τηγάνι απαραίτητο για επαγγελματική η οικιακή χρήση. Με σιδερένια λαβή, για τέλειο σοτάρισμα η τηγάνισμα. Ενδείκνυται για χρήση γκαζιού, φυσικού αερίου ακόμα και για τζάκι η σόμπα.
Διαστάσεις :
