, , , ,

Πιάτο “Phobos Marrone” Επίπεδο

LE COQ
Availability:

Σε απόθεμα


Πιάτο “Phobos Marrone” Επίπεδο

Η σειρά Phobos Marrone παρουσιάζει το φόβο μέσα από χαοτικές πινελιές σε αποχρώσεις του καφέ. Τη χαρακτηρίζουν τα ζωηρά της  χρώματα και οι αντιθέσεις από σκούρες πινελιές. Το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό , φτιαγμένο στο χέρι, stoneware. Έχει μεγάλη αντοχή και είναι κατάλληλο για πλυντήρια πιάτων και φούρνους μικροκυμάτων.

Μεγέθη : 20.5cm(2hcm) , 26.5cm(2hcm) , 31cm(2.5hcm).

16.90 26.00 

Σύγκρινε

ΠΙΑΤΑ

Πιάτο “Phobos Marrone” Επίπεδο

Μια από τις νέες σειρές πιάτων βρίσκετε στο κατάστημα μας. Σειρά Phobos Marrone.  Πιάτα επίπεδα  που  δίνουν μια διαφορετική άποψη στο τραπέζι σας. Μια επαγγελματική σειρά που έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε όλοι σε ειδική προνομιακή τιμή. Ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία για μεγαλύτερη αντοχή και το ντεκόρ τοποθετείται μέσα
στην υάλωση (in-glazed) και δεν ξεθωριάζει. Η σειρά Phobos Marrone παρουσιάζει το φόβο μέσα από χαοτικές πινελιές σε αποχρώσεις του καφέ. Τη χαρακτηρίζουν τα ζωηρά της  χρώματα και οι αντιθέσεις από σκούρες πινελιές. Το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό , φτιαγμένο στο χέρι, stoneware. Έχει μεγάλη αντοχή και είναι κατάλληλο για πλυντήρια πιάτων και φούρνους μικροκυμάτων.

Μεγέθη : 20.5cm(2hcm) , 26.5cm(2hcm) , 31cm(2.5hcm).

Κωδικός προϊόντος: Πιάτο "Phobos Marrone" Επίπεδο Κατηγορίες: , , , ,
Μέγεθος

20.5cm, 26.5cm, 31cm

Εταιρία

LE COQ

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.

ΚΑΤΙ ΟΙΚΗΣΙΜΟ